Bliv en del af vores vækstende herretøjsbrand - Vi søger 4 Customer Care Assistants!

Profilbillede
dato

Vi er en dansk iværksættervirksomhed (webshop) i vækst, med eget herretøjsbrand, beliggende i Svendborg. Vores primære salg består af vores populære abonnementsløsning.

Lige nu søger vi 4 Customer Care Assistants, hvor du vil få til opgave at ringe ud til vores abonnenter og sikre kunden en god og veloplyst kundeservice. Stillingen er tidsbegrænset, men for rette kandidat er der mulighed for at forlænge samarbejdet med en fastansættelse i regulær kundeservice.

Personlige kvalifikationer:

Ved at blive en del af Undy bliver du samtidig en del af et nyt team i Svendborg. Du får fra begyndelsen et stort ansvar og har mulighed for at sætte dit eget præg på din dagligdag. Det er derfor nødvendigt, at du kan holde overblikket og arbejde effektivt. Det er afgørende for os, at du bidrager positivt til dagligdagen og du dermed kommer med en energi og personlighed der kan løfte de mennesker du omgås med. Vi forventer at du er over 18 år og kan yde et højt serviceniveau til vores kunder, samt at du er resultatorienteret og engageret. Det er vigtigt for os, at du er komfortabel med at tale i telefon.

Arbejdsbetingelser:

Dine arbejdstider vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet mellem kl. 16.00-20.00, ca. 3 gange om ugen. Opstart hurtigst muligt.

Hvem er vi?

Undy er en webshop, der har eksisteret siden 2019. Vi sælger primært underbukser på abonnement og har allerede sendt mere end 100.000 ordrer af sted. Vores mission er at gøre Undy til det foretrukne basistøj hos mænd og skabe en af Danmarks bedste medlemsklubber. Du har derfor mulighed for at blive en del af en ung virksomhed med stor vækst og få indsigt i, hvordan man starter og driver en webshop helt fra bunden.

Send din motiverede ansøgning til sp@undy.dk Vedlæg billede og CV.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Undy ApS, Østre Havnevej, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054113

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet