Administrativt vikariat med borgerkontakt ved områdekontoret i Svendborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi kan tilbyde et vikariat på områdekontoret på 30 timer pr. uge, gerne med tiltrædelse den 1. september 2024, evt. den 15/8. Vikariatet løber til den 30. juni 2025.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde dig et vikariat med en kombination af varierende og fast tilbagevendende opgaver.
Vi sikrer dig en god oplæring, som er tilpasset dig og du vil få en kollega som din mentor.
Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
Du bliver en del af et godt team med seks nære kollegaer, som sætter en ære i, at støtte sektionslederne og øvrige samarbejdspartnere, så de kan løse deres kerneopgave.
Et team hvor kollegial sparring er en naturlig del af hverdagen og hvor alle har fokus på at hjælpe hinanden.
Du vil få et tæt samarbejde med sektionslederne i hjemmepleje øst og plejecenter øst samt kollegaer på områdekontoret i Vest, i HR-afdelingen, vores økonomikonsulent og med konsulenter i staben. Du refererer til områdelederen i hjemmepleje øst.
Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi blandt andet prioriterer at spise frokost sammen hver dag.

Om jobbet:
Du får ansvar for de administrative opgaver, som er i de hjemmeplejesektioner/plejecentre, du er tilknyttet. Du får et tæt samarbejde med sektionsledere og planlæggere i de sektioner.
Du får ligeledes dagligt borgerkontakt primært telefonisk og du får tæt dialog med medarbejdere og ledere.
Dine opgaver vil blandt andet være løn- og personaleforhold, kontrol og vejledning i forhold til indberetning af løn, månedlig budgetopfølgning, IT-support særligt indenfor telefoni og tablets, diverse ad hoc-opgaver for sektionsledere og områdeleder.
Vi arbejder blandt andet i KMD OPUS vagtplan, KMD rollebaseret indgang, Acadre og omsorgssystemet NEXUS med flere.
Vores kontor har åbent fra 08.00-15.00 mandag – torsdag og 08.00-14.00 om fredagen. Du får indflydelse på planlægningen af din arbejdstid.

Hvem er vi?
Vi er et områdekontor med syv administrative medarbejdere og vores områdeleder.
Vi arbejder i et åbent kontormiljø, hvor der er ”liv”! Telefonerne ringer, medarbejdere, ledere og borgere henvender sig og der kan opstå situationer, som kontoret hurtigt skal handle på.
Områdekontoret servicerer otte plejecentre med i alt ca. 450 medarbejdere fordelt på plejeboliger, demensboliger, ældreboliger, aktivitetscentre og gæsteophold samt Hjemmepleje Øst med fem sektioner med ca. 250 medarbejdere i dag- og aftenvagt.
Vi har kontor på Byskoven 11 i Svendborg, hvor en stor del af Hjemmepleje Øst også holder til.

Om dig:
Du bidrager aktivt til det gode samarbejde og viser i adfærd og handlinger, at du har fokus på borgerperspektivet og samarbejdet mellem borgere, pårørende, medarbejdere og ledere.
Du er servicemindet og fleksibel.
Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og ser samtidig dig selv som en del af holdet ud fra tænkningen – ”selv kan vi noget men sammen kan vi de meste”!
Du reagerer og følger op på det, du undrer dig over og involverer relevante samarbejdspartnere.
For at kunne trives i jobbet, skal du kunne indgå i en travl hverdag, hvor opgaverne kan være meget forskellige. Du skal kunne have gang i flere opgaver på én gang, og kunne trives på et åbent kontor med mange afbrydelser.

Det er vigtigt, at du har flair for systemer, tal og IT, herunder mobiltelefoner og tablets, for det får du brug for i din opgaveløsning.
Du har et godt og smittende humør og kan bidrage til det gode arbejdsmiljø både fagligt og socialt.
Du er kontoruddannet, gerne indenfor offentlig administration. Har du kommunal erfaring og erfaring med løn-og personaleforhold vil det være en fordel.

Hvis du er interesseret, så send os en ansøgning!

Yderligere oplysninger:
Du er velkommen til at kontakte områdekontoret, specialist Louise Skov-Hansen på nr. 6222 4363, specialist og AMR Vicki A. på Vilsmark på nr. 6223 4367 eller områdeleder Cecilie Haug Skjoldborg på mobil nr. 2488 6850.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Ved stillingens besættelse skal en aktuel straffeattest forevises.

Ansøgningsfrist mandag d. 9. juni 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 17. juni 2024.

 

​​​​​​​Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer, rigt foreningsliv, samt folkeskoler i top og med særligt fokus på bevægelse og sport. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Byskoven, 11, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052720

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet